„Mişcarea Populară” face ochi în Sălaj

Fundaţia „Mişcarea Populară” va anunţa joi, în cadrul unei conferinţe de presă, echipa de coordonare şi grupurile de lucru ale filialei Sălaj. La eveniment vor participa membrii fondatori ai fundaţiei: Marian Preda – preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, decanul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii Bucureşti, Cristian Diaconescu – consilier prezidenţial, fost ministru de Externe, fost ministru al Justiţiei, Daniel Funeriu – consilier prezidenţial, fost ministru al Educaţiei, Sebastian Lăzăroiu – consilier prezidenţial, fost ministru al Muncii, Elenina Nicuţ – avocat Baroul din Bucureşti, precum şi Georgeta Condur – lector doctor, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative, Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi.

9 Thoughts to “„Mişcarea Populară” face ochi în Sălaj”

  1. Zălăuan

    Toată această „mişcare” încape într-un microbuz.
    Vă daţi seama de „valoarea” ei, dacă printre ei se află şi ministrul funebru, cel care nici măcar diplomă de bacalaurat nu are !

    1. guthi

      Dar bacu dat afara ce are, in Franta , de exemplu? Omu asta a obtinut titlul de doctor pe bune nu ca si idolul tau Victoras. Vedeti ce face A3. Realitate si RTv din voi? Mai pune mana si informeazate si din alta parte nu numai de la televizor de pilda:http://ro.wikipedia.org/wiki/Daniel_Funeriu

  2. Anonim

    fiti ungurenii mei!

  3. Anonim

    …decat sa fiti micii plagiatori ai lui Ponta

  4. Zălăuan

    Văd că unii ciumeţi portocalii, ori sunt tari de cap, ori se fac că nu pricep.
    Bac-ul obţinut de Funeriu în Franţa nu poate fi echivalat în România, bănuiesc că este de un rang inferior şi nu poate fi echivalat în România, unde există numai bac naţional.
    Deci, în România, ministrul funebru, cică cercetărorul chimic, N-ARE BAC.
    Ce-i aşa de greu de priceput ?!

    1. Anonim

      asa-i si nici macar nu-i ,,doctor” la modul la care e Ponta ,

    2. guthi

      „… bănuiesc că este de un rang inferior şi nu poate fi echivalat în România” … . BAC-ul din Romania este la un nivel foarte inalt, ce sa-ti spun. Apropos , zalauane, de la cine a inceput frenezia asta cu bac-ul? O sa-ti spun eu , Funeriu a pornito, pana atunci bac-ul era o adevarata veselie, iar universitatile particulare aveau ,,materie prima” din belsug.

  5. Anonim

    :)) sigur Vanghelie e mandru de bac’ul lui si voi sunteti extaziati in fata lui Vanghelie

  6. santinela

    Sunt curios,ce nume au jigodiile salajene care se inscriu in aceasta initiativa basista?

Leave a Comment